Мишаня

Первый раз брал в аренду бус. Ребята очень оперативно работают. По человечески) Ивану отдельное спасибо

Денис

Все было четко, ясно и понятно. Александру спасибо. Все было на высоком уровне. Автомобиль в хорошем состоянии. Не подвел

Vitalie

Am inchiriat Viano 2,2 CDI, . Pîna la Montenegro și înapoi, două familii cu bagaj. Mașina sa purtat foarte bine fara surprize. Mulțumim mult echipei arenda bus.

Igor

Арендовал машину на два дня хорошие цены большой выбор машин, машина в хорошем состоянии помыта обслужена arenda.bus.md 101%

Павел

Рекомендую Машины всегда чистые и ухоженные!! 10+

Iulian

Nu este pentru prima data cind inchiriem cu familia masini de la Arenda Bus si suntem foarte multumiti! Ei au un serviciu excelent, procesul de luare si predare a masinii este rapid si pretul de inchiriere este foarte convenabil pentru toti! Recomand tuturor!

Ignat

Serviciul de calitate inalta, echipa amabila, masina curata si in stare tehnica ideala! Recomand cu incredere tuturor inchirierea automobilelor la Arenda Bus!

Filip

Calitatea serviciilor a fost pe masura asteptarilor mele! Inchierea rapida, masina curata si in stare tehnica ideala! Multumesc echipei Arenda Bus pentru profesionalism in serviciul acordat.

Eugen

Am ramas placut surprins de atitudinea corecta a angajatilor in procesul de inchiriere, ei au dat dovada de professionalism. Multumesc Arenda.Bus pentru starea tehnica ideala a masinii Mercedes Viano CDI anul 2006.

Anton

Am inchiriat Mercedes Sprinter CDI anul 2005 am ramas foarte multumit! Echipa Arenda.Bus m-a ajutat sa aleg microbusul care se potrivea cerintelor si situatiei mele. Sunt satisfacut de serviciile prestate! Va multumesc!

Next page »